Inkjet Markoprint integra PP 108 on wood, cardboard and cork

Personaliseer en identificeer producten met inkjetmarkering

Alle industriesectoren moeten hun producten en verpakkingen op een specifiek moment in hun productielijn kunnen traceren. Productidentificatie is een essentieel proces voor traceerbaarheid. Daarbij is het ook een garantie voor kwaliteit en tevredenheid voor consumenten die op zoek zijn naar identificatiegegevens, zoals uiterste consumptiedatum of productinformatie.

seiko

Het markeren van producten stelt ons in staat zeker te zijn van hun oorsprong, namaak te bestrijden en de continuïteit in de toeleveringsketen te verzekeren.
De inkjetdruktechnologie van de Weber Integra PP108 is ideaal voor het personaliseren en identificeren van producten in twee verschillende kleur tegelijk.


Waarom personaliseer je producten

Naast productidentificatie fungeert inkjetmarkering ook als visitekaartje voor bedrijven: een logo in hoge resolutie of een gepersonaliseerde markering, zijn onderscheidende elementen voor klanten. Kwaliteitsmarkering kan helpen op te vallen en de aandacht van gebruikers te trekken.

Naast traceerbaarheid wordt ook het merkimago van het bedrijf versterkt door een kwaliteitsmarkering. Maar het bedrijf moet wel de juiste markeringsoplossing vinden. Zie hier het voorbeeld van HTR. Waarbij klanten vroegen naar een product met logo of specifiek detail.

 

Inkjet printer Intergra PP108

Inkjet Integra PP108

Het Integra PP108 inkjetsysteem met hoge resolutie is de eerste Weber Markoprintprinter die tot twee kleuren tegelijk kan printen met behulp van Seiko’s printkoptechnologie. De PP108 is meer dan een klassiek inkjetsysteem. Hij kan producten en verpakkingen personaliseren met een grote of kleine afdruk, in hoge definitie voor een superieure kwaliteit. Ideaal om bijvoorbeeld een logo te laten opvallen!

Voordelen van een Integra PP108

 • Gepersonaliseerde markering
  Logo, grafiek, barcode, variabele vermeldingen, …
 • Afdrukken mogelijk tot 2 kleuren
  Met slechts één printkop
 • Alle lettergrootten
  Kleine en grote karakters zonder verlies van resolutie
 • Hoge afdrukresolutie
  Tot 360 Dpi
 • Hoge markeersnelheid
  Zonder verlies van precisie

Benieuwd of inkjetmarkering ook iets voor jou is? Weber Labeling & Coding is al meer dan 50 jaar specialist in het markeren en etiketteren van producten en verpakkingen. Neem gerust contact op of bekijk de website.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van kostenbesparende en geautomatiseerde codeer- en etiketteeroplossingen.Blijf op de hoogte