afbeelding virus covid-19

Onze maatregelen met betrekking tot het Covid-19 / Coronavirus

Onze overheid heeft ingrijpende maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van het COVID-19 virus, beter bekend als het Coronavirus, te verkleinen. De gezondheid van u én onze medewerkers staan voorop. Weber Marking Systems heeft daarom extra veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers en klanten in deze uitdagende tijd te beschermen.

Onze afdelingen staan voor u klaar

Weber Marking Systems is een (belangrijke) toeleverancier voor veel essentiële bedrijven in tijden van het COVID-19 pandemie. Hierdoor hebben wij besloten onze activiteiten zoveel als mogelijk voort te zetten. Dit betekent, dat onze afdelingen productie & logistiek, service en verkoop operationeel blijven. Onze medewerkers die daar de mogelijkheid toe hebben, werken vanuit huis om u op een zo veilig mogelijke manier van dienst te kunnen blijven.

Continuïteit

Hieronder treft u onze maatregelingen aan om besmetting van het COVID-19 virus zoveel als mogelijk te voorkomen en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te waarborgen. Als basis volgen wij de richtlijnen en het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Maatregelen Weber Marking Systems tijdens Covid-19

Etikettenproductie:

 • Onze productie draait op volle toeren. Wij werken in 2 ploegen om de vraag te kunnen verwerken;
 • Ondanks het feit dat de aanleveringen vanuit verschillende landen onder druk staan, is er momenteel geen reden om u zorgen te maken over de beschikbaarheid van onze grondstoffen (o.a. papier). Onze levertijden zijn nog steeds zoals u van ons gewend bent.

Logistiek:

 • Leveranciers worden verzocht om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren;
 • Er wordt een afstand gecreëerd voor de afhandeling van vrachtbrieven;
 • Er is een toilet beschikbaar gesteld voor externe mensen;
 • Er is een dropzone gecreëerd voor transporteurs.

Service:

 • Onze monteurs zijn door heel Nederland minimaal inzetbaar. Alleen bij acute problemen en stilstand wordt een servicebezoek ingepland;
 • Printengines en etikettenprinters, welke géén probleem vormen voor de continuïteit van uw organisatie, kunnen worden opgestuurd naar Weber Marking Systems;
 • Fysiek contact wordt vermeden en wij verzoeken een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter te bewaren.

 Verkoop:

 • Gesprekken en demonstraties worden via conference calls gevoerd;
 • Alleen de noodzakelijke bezoeken worden uitgevoerd;
 • Testen worden voor u in onze democenters uitgevoerd.

Contact

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Uiteraard kunnen wij het verloop van de ontstane situatie niet voorspellen. Wij doen ons uiterste best om ons niveau van servicegraad te handhaven en onze leverbetrouwbaarheid te garanderen .

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u specifieke wensen voor uw levering? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via uw vertrouwde contactpersoon of via telefoonnummer +31 (0)36 – 534 5254. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@webermarking.nl of met ons chatten via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.