Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Legi-Air 4050 E

Uitgebreide systeemverscheidenheid voor precisie-etikettering

De Legi-Air 4050 E biedt een groot aantal applicatoren, waarbij de "E" staatvoor “ENHANCED” (uitgebreid). Daarachter gaat een systeemverscheidenheid op basis van de modulaire opbouw schuil. Deze bestaat uit afgiftemodule, printmodule, etiketten opwikkel- en afwikkelhaspels en ook een groot aantal verschillende applicatoren.

Contact opnemen

De standaard applicator heeft een Quick-Change-systeem, dat de omschakeltijd naar andere etiketformaten enorm verkort. Het Legi-Air 4050 E print- en aanbrengsysteem is geschikt voor etiketten met een formaat van 10 x 5 mm tot 180 x 300 mm en heeft bij de Blow Box werkwijze een capaciteit van max. 210 etiketten per minuut. Speciaal voor de optimalisatie van logistieke processen beschikt de Legi-Air4050 E bijvoorbeeld over een eigen RFID-printmodule, dat alle bestaande RFID-standaards ondersteunt.

Dankzij de elektronische vacuüm- en drukmeting in combinatie met de Festo-pneumatica brengt de Legi-Air 4050 etiketten met de hoogste precisie en snelheid aan. De kantelapplicatoren staan garant voor veelzijdige etiketteerposities en opstellingen. Een afneembare display controller ondersteunt deze flexibiliteit en maakt middels gerichte en in heldere tekst weergegeven en op te roepen systeemparameters een eenvoudige en snelle bediening mogelijk.

Een flexibele aansturing of koppeling van de systemen is via gebruikelijke standaards zoals ethernet, profibus, seriële en parallelle dataverbindingen en USB geen enkel probleem.

Onderscheiden met de innovatieprijs in de categorie RFID

Het systeem programmeert automatisch 868 MHz (UHF) smartlabels, controleert en bedrukt de labels en brengt deze ten slotte aan op het product. De LA 4050 E heeft een “Radio Frequency” schrijf-/leeseenheid. De RFID-printer drukt afbeeldingen, teksten alsook barcodes op het etiket af, en leest en beschrijft de transponder die in het etiket geïntegreerd is.

Op deze manier worden niet alleen de gebruikelijke zichtbare gegevens op het etiket afgedrukt, maar tegelijkertijd kunnen er gegevens in de RFID-tag geschreven worden. Als het ooit voorkomt dat een RFID-tag niet beschreven, of door het leesapparaat vóór het aanbrengen niet juist uitgelezen kan worden, dan wordt het etiket niet eens afgegeven, maar automatisch uitgesorteerd (bad tag reject)

Contact

Contact us

+31(0)36-5345254

Schrijf een e-mail

Weber Marking Systems BV

Steurstraat 19

NL - 1317 NZ Almere