NEW: Integra PP RAZR | Direct Printing 34mm

Onze nieuwste innovatie de Markoprint Integra PP RAZR. Een inkjetprinter met hoge snelheid en haarscherpe resolutie voor productidentificatie: LPN/ box ID, barcodes en datamatrix. Het is een compacte printer die je zo aan elke productie of logistieke lijn monteert. Je productidentificatie print komt moeiteloos op verschillende materialen. Bekijk hier de specs en video van onze RAZR.

Integra PP RAZR Specificaties

  • Ethernet, EIA232 en USB interfaces
  • Twee afzonderlijke spuitmondkanalen voor de beste printresultaten
  • Printsnelheden tot 150mm/min
  • Afdrukhoogtes van 1,5 tot 34 mm

Wir würden Ihnen an dieser Stelle gerne einen zusätzlichen Inhalt anzeigen (z. B. YouTube-Video). Dafür benötigen wir jedoch Ihre Erlaubnis, Cookies zu setzen:

Drop-on-Demand en Continue InkJet

In de industriële omgeving wordt er gemarkeerd met inkt in drop-on-demand of continuous inkjet. Continuous InkJet technologie splitst een in de printkop continue inktstraal op in afzonderlijke druppels.

De twee belangrijkste drop-on-demand printtechnologieën zijn thermisch printing en piëzo. Dat zijn printtechnologieën die minder vervuilend en onderhoudsvrij zijn dan continuous inkjet. Daardoor zie je een transitie in direct printing voor primaire en secundaire verpakking.

Er zijn verschillende en extreem snel drogende inkten voor allerlei toepassingen. Tevens produceren drop-on-demand printers de beste printkwaliteit, zelfs in stof, vocht en moeilijk bereikbare plekken.

markoprint integra pp razr

Onze Integra PP RAZR gebruikt de RAZR 1 solvent inkt. Deze inkt staat bekend om zijn grote veelzijdigheid en z’n aanpassingsvermogen. Met RAZR 1 print je op absorberende materialen, zoals karton, als op niet-absorberende oppervlakken, zoals metaal. De inktpatronen hebben een volume van 250 ml voor langdurig, non-stop printing.

Via RFID-chips op de patronen herkent de RAZR printer direct het inkttype en stelt de printer automatisch alle inktparameters in. Ook geeft de RFID-technologie geeft real-time inzicht van het inktniveau.

Wil je meer informatie over de Integra PP RAZR? 

Download de brochure, bekijk de website of neem contact met ons op.

Contact