full colour label

Full colour labels vallen op!

Producten en verpakkingen verdienen gezien te worden. Door het full colour label wordt het product gezien. Niet zomaar een etiket, maar een kleuretiket van goede kwaliteit.

Het is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook psychologie. Producten én verpakkingen met een kleuretiket vallen op. Producten zijn aantrekkelijker en creëren behoefte waardoor een product verkoopt. Wie wil er géén mooi label op zijn product of verpakking?

full colour label

Full colour label op alles

Het was ingewikkeld om full colour etiketten in kleine oplage te printen én duur om te laten maken. Nu is het echter gemakkelijk, on-demand en betaalbaar. Er zijn verschillende modellen etiketten printers op de markt om te voorzien in de behoefte van kleuretiketten. Of het gaat om tien producten die gelabeld moeten worden of honderdduizend. Voor elke oplage is er een on-demand kleurenlabelprinter om te gebruiken.

Stickers, etiketten of full colour labels

Allemaal verschillende namen voor het plakken van beeld en informatie op een product of verpakking. Zo kregen wij de vraag een vraag om snel en flexibel full colour stickers te printen. Onze klant Hamat was op zoek naar flexibiliteit en snelheid in private labeling.

Klanten wilde meer informatie op de etiketten, zoals een ordernummer. Daardoor liep er vertraging op in het versturen van de producten. Voorbedrukte labels moeten namelijk besteld worden. Daarna konden de producten de deur uit.

full colour label

Epson Kleurenlabelprinter

Samen met onze klant hebben we een oplossing bedacht die past in het bestaande proces. On-demand stickers printen op een industriële Epson ColorWorks C7500. Private labels worden custom-made op locatie geprint. Daardoor zijn de producten sneller de deur uit. Een win-win situatie voor de leverancier én haar klant.

full colour label - Etikettendrucker Epson C7500G
Epson C7500 in gebruik

Al vier jaar staat de full colour etiket printer dagelijks te printen. De kleurenlabelprinter neemt niet veel ruimte in en is gemakkelijk te bedienen. Op een jaarlijkse onderhoudsbeurt, af en toe een kort reinigingsprogramma en het vervangen van een rol etiketten na is de printer altijd beschikbaar. Daardoor is deze oplossing ideaal voor private label producten.

Flexibel en professionele etiketten

Kortom er is geen reden meer om saaie etiketten op producten en verpakkingen te plakken. Het valt op, verhoogt de omzet en versnelt het orderproces.

Benieuwd naar ons assortiment full colour etiket printers?

Bekijk ons assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.