personeelstekort

Personeelstekort? Hier word je blij van!

Het nieuws, kranten en social media kanalen staan er vol mee. Voor het geval als je het nog niet wist. Er is een gebrek aan medewerkers, dus personeelstekort. En niet alleen in de horeca, maar juist ook in de productie en logistiek. Ondernemers zitten met hun handen in het haar. Gelukkig leven we nu middenin de industriële automatisering revolutie.

automatisering
Wat is industriële automatisering

Het is heel simpel. Bij industriële automatisering nemen machines een groot deel van het repetitieve werk over. Je kan hierdoor sneller, meer en efficiënter produceren. Beeld je in hoeveel sneller je kan uitbreiden, kan opschalen en de ruimte die overblijft om écht te investeren in de groei van je mensen.

 

Industriële automatisering in het klein én groot

pallet industrieWist je dat automatisering eigenlijk altijd voorkomt uit een bottleneck? De productie kan niet groeien, want

Zo komen we bij Weber uiteenlopende vragen tegen waarbij we onze klanten begeleiden in het proces. We gaan op zoek naar de behoefte en zoeken samen uit wat de wensen en ambities zijn van het bedrijf. Alleen dan zijn we in staat om de juiste automatiseringsoplossing aan te bieden.

 

Moeiteloos door je keten

Weber identificeert producten moeiteloos op hun reis van A naar B. Dat betekent dat we producten branden, identificeren en zorgeloos door de keten laten bewegen met de juiste industriële automatisering.

Dat begint met het aanbrengen van een etiket, het toevoegen van een houdbaarheidsdatum of codering tot aan het identificeren van een doos of pallet. Alleen zo komen producten met de juiste info, op het juiste moment, in de gewenste handen.

 

Genoeg van je personeelstekort?

Vraag ons om raad. We helpen je graag op weg naar een zorgeloze toekomst!

CONTACT WEBER