Empack Gent

Empack Gent Weber | 14-15 september

Morgen is het zo ver! Weber staat morgen klaar om iedereen te ontvangen op Empack Gent. Vandaag hebben Sharon, Frederique en Michael alles voor je opgebouwd. Naast de lekkere koffie van Ton van Acquooy laten we ook innovatieve labeling en coding technieken laten zien.

Hieronder zie je alvast een voorproefje van wat we hebben staan. Wil je zien hoe het werkt? Meld je nog even aan, dan zien we je graag!

AANMELDEN

 

Labeling Solutions

Weber Empack 2022 Gorinchem2

Onze eyecatcher van de beurs is de lopende band waarop een pakketje ronddraait en door 8 verschillende automatische etiketteermachines wordt geëtiketteerd. Hierdoor krijg je een indruk van de verschillende machines en de mogelijkheden.

Wel of geen perslucht, voor, achter of bovenop etiketteren, afstrijken of afblazen. Alles is mogelijk! Er zijn machines met wel 1800 verschillende varianten. Keuze genoeg, maar uiteindelijk bepaalt de toepassing welke machine het beste past.

 

AP182 – Pallet etiketteermachine

Een 3-zijdig Print & Apply systeem in één voor pallets. Voor het etiketteren van GS1 Labels of elke andere vorm van labeling, want de AP 182 heeft een roterende tamblow applicatie module waarmee pallets op 7 verschillende niveaus geëtiketteerd kunnen worden in portret of landscape.

Weber Empack 2022 Gorinchem3                                  Weber Empack 2022 Gorinchem 4

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 5
PP108 – Inkjetprinter

Niet zomaar een printer, maar een 2-kleurenprinter voor poreuze ondergronden. Deze printer print 150 meter per minuut a 360 DPI en is onderhoudsvrij! Ideaal voor branding (logo’s), teksten en markeringen.

 

 

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 6
LA6500 – Full Colour Print & Apply

Hier zijn de krachten van Epson en Weber samengebracht in een automatische full colour print en aanbrengoplossing. Hierdoor zijn etiketten voorraden overbodig en heb je altijd een professioneel etiket op kleinere oplages of seizoensgebonden producten.

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 7
X1JET – Coderen op alle oppervlakken

Door de verschillende inkten is het mogelijk om levensmiddelen, dranken, chemische producten, gecoate materialen en hout te coderen. Met de click’n printcartridge is het eenvoudig om dit systeem te bedienen en beschik je altijd over een nieuwe printkop.

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 8
Feeders & Labelprinters

Samen met Rotech bouwen we onze inkjet printers aan de machine om direct doosjes te coderen. Innovatief en compact! Ook hebben we verschillende labelprinters die we kunnen demonstreren.

 

 

 

Natuurlijk zijn er naast deze machines nog genoeg andere mogelijkheden voor het optimaliseren van je productie en logistiek proces. Kom bij ons langs op Stand 2313 | Empack Gent.

weber solutions

Liever in Nederland naar de beurs? We staan 9-11 november ook op de Logistica in Utrecht. Mail naar: marketing@webermarking.nl, dan zorgen we ervoor dat je als eerste een persoonlijke uitnodiging krijgt!

AANMELDEN LOGISTICA