Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Voorbedrukte etiketten

Etiketten laten printen – direct bij de producent

U hebt individueel voorbedrukte etiketten nodig die de marktvereisten van uw product weerspiegelen? Als complete aanbieder van labels produceren wij hoogwaardig bedrukte etiketten en blanco en ingeprinte etiketten, helemaal zoals u ze wenst – klaar om aan te brengen of met voordruk voor latere bewerking. Beste kwaliteit tegen voordelige prijs uit onze eigen Etikettendrukkerij in Almere!


  • Professioneel etiketten printen
  • Vele maten en vormen
  • Hoogwaardige UV-flexoprint in 8 kleuren
  • Opslag van grote hoeveelheden mogelijk

Brochure downloaden

Contact opnemen

Uit eigen productie: Etiketten printen bij Weber Marking Systems

Waarom wij de juiste etikettenproducent voor uw order zijn? Wij zijn een specialist in het produceren van etiketten – al sinds 1968. Op basis van onze jarenlange ervaring geven wij u persoonlijk en individueel advies. Wij kennen de strenge richtlijnen en voorschriften in de industrie waaraan uw producten moeten voldoen. Wij houden hoge kwaliteitsstandaarden aan tijdens onze etiketproductie die het certificaat ISO 9001 ontvangen hebben.

Wij hebben honderden etiketmaterialen, etiketkwaliteiten en etiketbelijmingen op voorraad in onze grondstoffenvoorraad. Door een omvangrijk assortiment aan stanswerktuigen en drukcilinders wordt de benodigde tijd van de bestelling tot aan de levering verminderd en worden uw kosten lager. Dankzij de grote productiecapaciteit en flexibiliteit garanderen wij snel en goedkoop aan uw etiketbehoeften te voldoen. De beste omstandigheden om ook in de kortste tijd op speciale wensen van klanten te reageren!

Hoogwaardige met kleur bedrukte etiketten produceren wij met moderne flexoprintmachines met 8 kleuren. Daarbij helpen wij u, indien gewenst, ook met individuele lay-outvoorstellen. Bij de loondruk voeren wij voor u de latere, afzonderlijke beprinting van blanco en voorbedrukte etiketten uit. Onze goed opgeleide werknemers werken in 2 shifts en zijn specialisten in hun vak. De grootste zorgvuldigheid en precisie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Ongeacht of er 10 of 100 miljoen etiketten voor u geproduceerd moeten worden: Wij maken ook grotere aantallen etiketten die wij voor u opslaan en indien nodig snel aan u leveren!

Deze producten kunnen u ook interesseren:

Blanco etiketten

Onbedrukte etiketten op rol voor etikettenprinter.

Beveiligingsetiketten

Tegen productvervalsingen en manipulaties.

Speciale etiketten

Voor bijzondere vereisten en speciale toepassingen.

Etiketteermachines

Etiketten automatisch aanbrengen en beprinten.

Contact

Contact us

+31(0)36-5345254

Schrijf een e-mail

Weber Marking Systems BV

Steurstraat 19

NL - 1317 NZ Almere