Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Tamper Evident

Een essentiële eis van de Europese richtlijn 2011/62/EU, die in 2016 in werking zal treden, is dat de buitenste verpakking van geneesmiddelen voorzien moet worden van een 'tamper evident' - een verzegeling. Deze maatregel moet de klant garanderen, dat hij of zij de eerste is die de verpakking opent.

De eisen van verschillende markten wereldwijd laten zien dat er behoefte is aan gecombineerde en geïntegreerde oplossingen die aansluiten op de nieuwste ontwikkelingen in de industriële productie en de distributieketen.

Het unieke leveringsprogramma van Weber omvat turnkey oplossingen, maar ook onder meer:

  • etiketteersystemen; inline en offline
  • coderingssystemen/inkjetsystemen
  • barcodeherkenning/ barcodeverificatiedatabase-software
  • etiketten (verificatie- en veiligheidsetiketten)
  • complete service en installatie
  • verbruiksmaterialen

Vervalsen is de illegale productie en verkoop van goederen, met inbegrip van hun verpakking, waarop zonder toestemming een handelsmerk staat dat identiek is aan een geldig geregistreerd handelsmerk of dat niet kan worden onderscheiden van dat handelsmerk.

Een track & trace systeem is een wereldwijde serialisatie-oplossing voor farmaceutische bedrijven, cosmeticaconcerns en de voedselindustrie, waarbij op elk product een unieke identificatiecode wordt afgedrukt. Door dit systeem kan elk product in de gehele distributieketen worden gevolgd - van productie tot eindgebruiker. Het helpt fabrikanten om het aantal vervalsingen aanzienlijk te verminderen door ervoor te zorgen dat de producten gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd.

Weber Marking Systems biedt 'tamper evident' (verificatie van eerste opening van de verpakking) PLUS traceerbaarheid of serialisatie PLUS bescherming tegen vervalsingen.

Contact opnemen

Contact

Contact us

+31(0)36-5345254

Schrijf een e-mail

Weber Marking Systems BV

Steurstraat 19

NL - 1317 NZ Almere