Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Geset: Volautomatische etiketteermachines

Automatisch etiketteren; snel, betrouwbaar, goedkoop

Onze Geset etikettermachines hebben een unieke modulaire constructie "made in Germany". Door gebruik te maken van de 50 verschillende modules kunnen wij uw etiketteerinstallatie optimaal aan uw individuele vereisten, wensen en plaatselijke omstandigheden aanpassen. De passende etiketten leveren wij natuurlijk meteen daarbij.


Contact opnemen

Etiketteermachine Geset 100

Kleine reeksen professioneel etiketteren

De Geset 100 is een robuuste etiketteermachine waarmee producten die in kleine series worden geproduceerd, net zo nauwkeurig en flexibel geëtiketteerd kunnen worden als met een grote industriële installatie. Ze is zowel geschikt om slechts enkele minuten per dag te gebruiken als ook voor  complexere processen. Geset 100 etiketteermachines kunnen geïntegreerd worden in  bestaande productieprocessen of als stand-alone oplossing met handmatige toevoer gebruikt worden.


Etiketteermachine Geset 300

Rondom en zijdelings etiketteren

Het basisontwerp van de Geset 300 etiketteermachine is gebaseerd op het aan beide zijden etiketteren van flessen of verpakkingen zonder gebruik te maken van voorgevormde houders. De aanpassing aan de verschillende producten gebeurt gewoon  door de machinecomponenten in te stellen. De Geset 300 etiketteermachines zijn geschikt voor etiketformaten tot 250 mm hoog en cyclussnelheden tot 250 stuks per minuut. De uitlijning, en dus ook de hoge graad van nauwkeurigheid bij het plaatsen van de etiketten, wordt op de transportroute gerealiseerd.


Etiketteermachine Geset 700

Individuele oplossingen voor klant specifieke vereisten

Of het nu gaat om het naleven van speciale richtlijnen of het etiketteren van producten met speciale vormen; wij ontwikkelen de optimale etiketteerinstallatie en kunnen daarbij op een unieke modulaire constructie met meer dan 50 modules terugvallen. Zo kunnen wij u een voordelige oplossing garanderen, zelfs bij zeer speciale toepassingen.

Contact

Contact us

+31(0)36-5345254

Schrijf een e-mail

Weber Marking Systems BV

Steurstraat 19

NL - 1317 NZ Almere